Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
 

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Εβδομάδα οδικής ασφάλειας σεσχολεία

Αναρτήθηκε: 13.03.2019

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ο Διαδημοτικός  Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων-ΣΒΑΠ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», διοργάνωσαν Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας σε Σχολεία της Αγίας Παρασκευής από τη Δευτέρα 25/2 μέχρι την Παρασκευή 1/3.

Σκοπός της δράσης ήταν η έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση των νέων, για το μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής.

Στη δράση συμμετείχαν τα 1ο , 2ο και 7ο Δημοτικά Σχολεία και τα 1ο και 2ο Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) στα οποία έγιναν ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς.  Η συμμετοχή των παιδιών υπήρξε ιδιαίτερα ενεργή, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 1/3 όταν μαθητές των δύο ΕΠΑΛ συμμετείχαν σε βιωματικό σεμινάριο με προσομοιωτή, που έγινε στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος