Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
 

Δήμος Παιανίας: 2η συνεχόμενη συμμετοχή του δήμου στη «FOOD EXPO 2019»

Αναρτήθηκε: 13.03.2019

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO 2018» ο Δήμος Παιανίας λαμβάνει μέρος και στη φετινή διοργάνωση «FOOD EXPO 2019», που θα πραγματοποιηθεί: 16 – 18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Athens GREECE του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην «FOOD EXPO 2019» θα συμμετάσχουν 1.050 ελληνικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις και 250 ξένοι εκθέτες

Στόχος του Δήμου Παιανίας είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και η προβολή τους, καθώς και η προώθηση των προϊόντων τους, στο μεγαλύτερο γεγονός της χώρας, σε ό,τι αφορά τους πιο εξαγωγικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής επικράτειας, με τη συμμετοχή εγχώριων εταιρειών, μεγάλων, μεσαίων και μικρότερων, που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των τροφίμων, των αγροτικών προϊόντων, των αναψυκτικών και των ποτών.

Ο Δήμος Παιανίας συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο 64 τ.μ., που βρίσκεται στο Hall 1 – B18/C15, εντός του οποίου οι συμμετέχοντες τοπικοί παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν δωρεάν τα προϊόντα τους.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως στην περσινή «FOOD EXPO 2018», μια πολύ σημαντική διάκριση περίμενε τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου μας. Συγκεκριμένα, η εταιρία «Μεσογειακοί Ελαιώνες» των αδελφών Πρίφτη, καθώς επίσης και ο παραγωγός Δημήτρης Γιαννάκης βραβεύτηκαν για το βιολογικό και το συμβατικό ελαιόλαδο τους, από την εταιρία «Φίλαιος».
Τις τιμητικές βραβεύσεις είχε κάνει ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Τσιρώνη.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος