Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
 

Θεσσαλονίκη: Συνέδριο για το έργο και την ποιότητα των υπηρεσιών στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Αναρτήθηκε: 12.03.2019

Συνέδριο με θέμα «2ο Περιφερειακό Συνέδριο δομών ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων  – Ένας θεσμός-πυλώνας κοινωνικής πολιτικής για το παιδί και την οικογένεια» συνδιοργανώνουν η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των Δήμων (ΠΑΣΕΚΔΑΠ).

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός, στη ΔΕΘ – HELEXPO (Αίθουσα Α, Περίπτερο 8)

την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στις 10 π.μ

Τα θέματα που θα ζητηθούν αφορούν τόσο στο έργο, στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην προσφορά των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ των ΟΤΑ στις τοπικές κοινωνίες μέχρι σήμερα, όσο και στα περιθώρια εξέλιξης των Δομών σε επίπεδο σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων, μέσω της επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού πάνω σε διεθνώς εφαρμοσμένες πρακτικές αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και των παιδιών/ατόμων με αναπηρία.

Επίσης, θα κατατεθούν και θα συζητηθούν προτάσεις για τη διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας των Δομών, την ενίσχυσή τους εκ μέρους της Πολιτείας και της θωράκισης της συνέχισης της λειτουργίας τους στο διηνεκές.

Στις εργασίες του Συνεδρίου έχουν κληθεί και αναμένεται να παρευρεθούν γονείς παιδιών και παιδιών -ατόμων που εξυπηρετούνται στις Δομές, εργαζόμενοι σε Δομές και αιρετοί των ΟΤΑ α’ βαθμού που λειτουργούν ΚΔΑΠ ή και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Πληροφορίες: Γιάννης Παπαχατζής – Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΕΚΔΑΠ – 6973306518 και Γιάννης Ανεστόπουλος – Γεν.Γραμματέας ΠΑΣΕΚΔΑΠ – 6996587666

E-mail: pasekdap@gmail.com και johnp85@live.com

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος