Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
 

Εκδήλωση δήμου Ζωγράφου και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα: «Αυτή τη φορά ψηφίζω για την ισότητα των φύλων»

Αναρτήθηκε: 07.03.2019

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, ο Δήμος Ζωγράφου και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συνδιοργανώνουν συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Ζωγράφου με θέμα «Αυτή τη φορά ψηφίζω για την ισότητα των φύλων».

Η εκδήλωση θα γίνει αύριο στις 19.00 στον δημοτικό κινηματογράφου «ΑΛΕΚΑ»  (Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας 13, Πλ. Αλεξανδρή-πρώην Πλ. Γαρδένια | Ζωγράφου).

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η Ερμίνα Κυπριανίδου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, θα μιλήσει με θέμα «Ισότητα των Φύλων: Πολυτέλεια ή προϋπόθεση Δημοκρατίας;».

Η Φωτεινή Κούβελα, γενική Γγραμματέας Ισότητας των Φύλων, θα μιλήσει με θέμα «Πολιτικές & Δράσεις της Γεν. Γραμματείας Ισότητας των Φύλων για την Ισότητα».

Η Μίκα Ιωαννίδου, δικηγόρος, επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Λόμπι Γυναικών, θα μιλήσει με θέμα «Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Η Άννα Καραμάνου, γραμματέας του Δικτύου Ισότητας, πρώην Ευρωβουλευτής, θα μιλήσει με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Πολιτική για τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική & στα κέντρα αποφάσεων».

Η Τίνα Καφατσάκη, δήμαρχος Ζωγράφου, θα μιλήσει με θέμα «Γυναίκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, θα μιλήσει με θέμα «Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019: Αυτή τη φορά ψηφίζω».

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος