Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
 

Σύντομα λύση παραχώρησης του Ξενία στο δήμο Κοζάνης

Αναρτήθηκε: 06.03.2019

Η αξιοποίηση του Ξενία και η χρηματοδότηση της νέας στεγασμένης λαϊκής, που θα χωροθετηθεί στην έκταση του Σιδηροδρομικού Σταθμού που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Κοζάνης για 99 χρόνια, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα.

Ειδικά για το θέμα του Ξενία, υπήρχε αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των συνομιλιών, που έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια με το δήμαρχο Κοζάνης να εκφράζει την αισιοδοξία του πως πολύ σύντομα θα υπάρξει οριστική λύση για το θέμα.

Από την πλευρά του ο κ. Πιτσιόρλας ανέφερε πως “το θέμα του Ξενία της Κοζάνης το συζητάμε με το δήμαρχο από τότε που ήμουν στο ΤΑΙΠΕΔ. Δεν προλάβαμε τότε να το ολοκληρώσουμε αλλά σήμερα είμαστε πολύ κοντά στο να βρούμε τη λύση για την αξιοποίηση και σύντομα να κάνουμε σχετικές ανακοινώσεις. Είναι ένα εμβληματικό σημείο για την πόλη και δεν μπορεί να μείνει στη σημερινή του κατάσταση. Θα πρέπει να υπερβούμε αγκυλώσεις αλλά θα τα καταφέρουμε”.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος