Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
 

Εβδομάδα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων

Αναρτήθηκε: 04.03.2019

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή,  8 Μαρτίου  η “Εβδομάδα Κοινωνικής Πολιτικής” του δήμου Χανίων, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δημοτών για το σύνολο των παρεχόμενων δομών και υπηρεσιών του δήμου.

Οι δράσεις ξεκίνησαν σήμερα (σε δύο κεντρικά υποκαταστήματα του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ στην Πλατεία 1866 και στην Κισάμου 114), με τη συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και πιο συγκεκριμένα για την ενίσχυση του “Κουτιού του Φοιτητή” σε συνεργασία με τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια “Θεοδωρόπουλου”.

Στη συνέχεια και έως και την Παρασκευή (8/3), το πρόγραμμα δράσεων είναι το εξής:

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

α) Στο Δημαρχείο Χανίων: Τοποθέτηση φωτογραφιών γυναικών, banner και διανομή έντυπου υλικού, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την κακοποίηση των γυναικών.

β) Στις 19:00 στο Ξενοδοχείο “ΚΥΔΩΝ”: Παρουσίαση και απολογισμός των δράσεων της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Παροχή Συσσιτίου) και βράβευση των χορηγών υποστήριξης του έργου.


Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

α) Στις 10:00 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων και στις 10:45 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων: Ανάρτηση αφισών της Unicef, με στόχο την ευαισθητοποίηση, σχετικά με την καταπολέμηση της βίας (λόγω φύλου) κατά των γυναικών προσφύγων, μεταναστριών και των παιδιών τους.

β) Στις 12:00 (και έως τις 14:00) στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων: Ομάδα “ΔΡΩ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ” για την ενημέρωση των πολιτών, των δομών και των υπηρεσιών του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας.


Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

α) Στις 09:00 (έως τις 14:00) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων: Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ του Νομού Χανίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης”.

β) Στις 11:00: Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων που βρίσκεται στην οδό Σελίνου 76 στη Νέα Χώρα. Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και στα εγκαίνια θα παραστούν και μαθητές από σχολεία της περιοχής.


Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

α) Στις 11:30 στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”: Από τη θεατρική ομάδα των ΚΑΠΗ του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων θα πραγματοποιηθεί παράσταση του έργου “Γαμπροί της Ευτυχίας” την οποία θα παρακολουθήσουν μαθητές Γυμνασίων του Δήμου Χανίων.

β) Πρωτοβουλία δράσεων στο “Νυκτερινό Καταφύγιο αστέγων” του Δήμου Χανίων.

Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Από τις 10:00 (έως τις 12:00), έξω από το Δημαρχείο Χανίων: Ενημέρωση των δημοτών για τις παροχές του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων, μέσω της διανομής φυλλαδίων.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος