Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
 

Χανιά: Παράσταση διαμαρτυρίας από κατοίκους χωριών του Πλατανιά που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Αναρτήθηκε: 04.03.2019

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων πραγματοποίησαν κάτοικοι των χωριών Αλικιανός, Σκινές, Φουρνές, Κουφός και Βατόλακκος, ζητώντας την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και της βατότητας στο οδικό δίκτυο της περιοχής στα σημεία που η τελευταία κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη στον οποίον παρέδωσαν  ψήφισμα και ζητούν την άμεση και ασφαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας μεταξύ των χωριών της περιοχής, την αποκατάσταση της κυκλοφορίας προς το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, καθώς και την αποκατάσταση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη που κατέρρευσε από την πρόσφατη κακοκαιρία. 
Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των κατοίκων για τις ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και για αυτές που δρομολογούνται σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της αντιπεριφέρειας  και την ιεράρχηση  των έργων και παρεμβάσεων που απαιτούνται.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος