Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
 

Γιάννενα: Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής /οδοντιατρικής για μαθητές δημοτικών σχολείων

Αναρτήθηκε: 27.02.2019

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσουν πρόγραμμα  προληπτικής ιατρικής /οδοντιατρικής από την Κινητή  Μονάδα «Ιπποκράτης», από την Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, στα Γιάννενα στην κεντρική πλατεία Πύρρου.

  Tο πρόγραμμα αφορά μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου , αλλά και άτομα ευπαθών ομάδων, όπως οικογένειες που εξυπηρετούνται από τις δράσεις του προγράμματος «Στήριξης του Παιδιού και της οικογένειας» των Παιδικών Χωριών SOS , φιλοξενούμενους δομών κοινωνικής προστασίας του δήμου Ιωαννιτών,  καθώς και πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Η κινητή μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα πλαισιωθεί από εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων και θα περιλαμβάνει παιδίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο, οδοντίατρο και   γενικό γιατρό.          

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος