Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
 

Μέρκελ-Μέι συζήτησαν την πιθανότητα παράτασης εφαρμογής του άρθρου 50

Αναρτήθηκε: 25.02.2019

Η πιθανότητα παράτασης της ισχύος του Άρθρου 50 θίχτηκε σε συνάντηση που είχε η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ με τις χώρες του Αραβικού Συνδέσμου στην Αίγυπτο, αλλά δεν έγινε «ουσιαστική» συζήτηση πάνω σε αυτό, δήλωσε σήμερα Βρετανός κυβερνητικός αξιωματούχος.

«Δεν ήταν κάτι που έθιξε η πρωθυπουργός», πρόσθεσε ο αξιωματούχος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν συζητήθηκε μια πιθανή καθυστέρηση του Brexit και συμπλήρωσε ότι η Μέι, αν τη ρωτούσαν, θα απαντούσε ότι μια παράταση δεν είναι κάτι που θέλει να κάνει.

Ο αξιωματούχος αυτός σημείωσε επίσης ότι το θέμα αυτό δεν βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχαν οι δύο επικεφαλής κράτους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής ΕΕ/Αραβικού Συνδέσμου στο Σαρμ ελ Σέιχ.

«Ήταν μια καλή συνομιλία, μια ευκαιρία για την πρωθυπουργό να ενημερώσει την καγκελάριο, να μιλήσει για την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας, (συμπεριλαμβανομένης) της δήλωσης που θα κάνει αύριο στο κοινοβούλιο», κατέληξε ο ίδιος.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος