Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
 

Χιόνια, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι έφερε η “Ωκεανίδα”

Αναρτήθηκε: 23.02.2019

Με χιόνια και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες έκανε την εμφάνιση της η κακοκαιρία “Ωκεανίδα” στη Βόρεια  και Κεντρική Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στις 10 το πρωί η θερμοκρασία στη Φλώρινα ήταν στους -6 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη στους -4, στην Καστοριά στους -3 και στην Αλεξανδρούπολη στους -2 βαθμούς Κελσίου.

 Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο ήταν “κολλημένο” στους 0 ενώ χιονίζει από το πρωί και μέσα στην πόλη  και σημειώνονται καθυστερήσεις στις αφίξεις των αεροπορικών πτήσεων λόγω χαμηλής νέφωσης και των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται στα νότια, ενώ στην Αττική η κακοκαιρία θα είναι πιο ήπια, ωστόσο το κρύο θα είναι τσουχτερό, ενώ την Κυριακή αναμένεται να χιονίσει στα γύρω ορεινά.

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου  μέχρι περίπου τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και στα νησιωτικά τμήματα του Βορείου Αιγαίου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος