Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
 

Στοχευμένες δράσεις για τη Νάξο και προβολή των Μικρών Κυκλάδων στο Μιλάνο

Αναρτήθηκε: 20.02.2019

Σε δημιουργικό χώρο ενημέρωσης,  παραγωγής ιδεών και σχεδιασμού δράσεων  αναδείχθηκε το περίπτερο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού BIT στο Μιλάνο,  που διήρκεσε από τις 10 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2019.

Μέσα από προγραμματισμένες συναντήσεις με δημοσιογράφους,  instagrammers και bloggers διερευνήθηκαν οι δυνατότητες δημοσιότητας σε καθιερωμένα ΜΜΕ  και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα δώσουν  μεταξύ άλλων,  περαιτέρω ώθηση στην ήδη οργανωμένη προσπάθεια του Δήμου για την ανάδειξη των πέντε μοναδικών νησιών στα επίσημα social-media του προορισμού.

Πιο συγκεκριμένα,  έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους που συνεργάζονται με κορυφαία Ιταλικά μέσα όπως το Sal e Pepe για τη γαστρονομία  και το διεθνές Vanity Fair Ιταλίας για το lifestyle.

Την αγάπη του για τις Μικρές Κυκλάδες επιχείρησε δε  να μεταφέρει σε επισκέπτες του περιπτέρου  γνωστός ταξιδιωτικός συντάκτης πρόσφατου εκτενούς αφιερώματος στο κορυφαίο lifestyle Ιταλικό περιοδικό ποικίλης ύλης «F Magazine»,  με κυκλοφορία  πάνω από 100.000 τεύχη.  «Μικρές Κυκλάδες,  αντισυμβατικές,  ασυνήθιστες και πανέμορφες «,  είναι ο τίτλος του εντυπωσιακού αφιερώματος, που προκλήθηκε έπειτα από προγραμματισμένη επαφή πέρσι στην έκθεση και ώθησε πολλούς Ιταλούς ταξιδιώτες να ενδιαφερθούν για τα «διαμαντάκια των Κυκλάδων»,  όπως διαπιστώθηκε φέτος στο περίπτερο.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος