Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020
 

Συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη με τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Γερουλάνο

Αναρτήθηκε: 19.02.2019

Τα μεγάλα ζητήματα της πρωτεύουσας, η πορεία της Αθήνας και η καθημερινότητα  των κατοίκων της κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αθηναίων  Γιώργος Καμίνης με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Παύλο Γερουλάνο, στο δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων με υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης  με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση τόνισε  πως είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι μέχρι σήμερα επικρατεί ένα υψηλό επίπεδο στην αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων για το δήμο της Αθήνας.

Συμπλήρωσε δε ότι θεωρεί  πάρα πολύ σημαντική την κίνηση του κ. Γερουλάνου να του ζητήσει αυτή τη συνάντηση, «καθώς οι υποψήφιοι πρέπει να ενημερώνονται υπεύθυνα για την κατάσταση που βρίσκονται οι δήμοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε, επιτέλους, τη συνέχεια σε ένα μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί στην πόλη της Αθήνας, συνέχεια που βεβαίως πρέπει να διέπει όλη τη δημόσια διοίκηση».

Ο κ. Γερουλάνος χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική  τη συνάντηση «που έχει στόχο να δούμε πως τα θετικά πράγματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα θα συνεχιστούν. Η επόμενη ημέρα στο δήμο απαιτεί συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς μεταξύ των υποψηφίων που θα εκλεγούν αλλά και μία συνεργασία με την προηγούμενη ηγεσία, έτσι ώστε τα προγράμματα να ολοκληρωθούν σωστά και να γίνει η σοβαρή δουλειά που πρέπει να γίνει στο δήμο. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι γι’ αυτήν την συνεργασία και νομίζω θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμα δύο-τρεις συναντήσεις μέχρι τις εκλογές και σίγουρα μέχρι την παράδοση».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος