Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Ηγουμενίτσας: Αγροτική οδοποιία από Αρίλλα προς Δυμόκαστρο

Αναρτήθηκε: 18.02.2019

Δημοσιεύθηκε η διακήρυξη του έργου με τίτλο «Αγροτική οδοποιία από Αρίλλα προς Δυμόκαστρο» συνολικού προϋπολογισμού 588.000,00€. Το έργο εντάχθηκε και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020», ενώ η προς βελτίωση οδός έχει συνολικό μήκος 3.983 μέτρων και ξεκινά από την περιοχή «Αρίλλα» πλησίον της διασταύρωσης προς Καραβοστάσι και καταλήγει στην διασταύρωση της αγροτικής οδού προς «Δυμόκαστρο».

Το έργο στοχεύει στη βελτίωση και στην ουσιαστική υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα της Περδικας και κατ’ επέκταση στη πολυδιάστατη προβολή της περιοχής, αφού θα συμβάλλει στην περεταίρω ανάδειξη της Ι.Μ. Αγίου Αθανασίου. Επισημαίνεται ότι μαζί με την επέκταση του έργου που υλοποιείται από την  Περιφέρεια Ηπείρου, θα δοθεί πρόσβαση σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους του δήμου, τον αρχαιολογικό χώρο του Δυμοκάστρου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος