Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
 

Καρδίτσα: Ο δήμος ξεκινάει το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων

Αναρτήθηκε: 13.02.2019

Ο δήμος Καρδίτσας ξεκινάει το πρόγραμμα στειρώσεων για το 2019 στο πλαίσιο διαχείρισης αδέσποτων ζώων  που περιλαμβάνει  στείρωση, αντιλυσσικό εμβολιασμό, ηλεκτρονική σήμανση στο όνομα του δήμου και καταγραφή στη βάση δεδομένων, εξετάσεις  αίματος και  αποπαρασίτωση.

Ο συμβεβλημένος κτηνίατρος είναι ο κ. Μπουντούρης Παναγιώτης, όπου θα πραγματοποιούνται οι στειρώσεις των αδέσποτων ζώων του δήμου Καρδίτσας καθώς και η απαραίτητη φροντίδα ενός τραυματισμένου αδέσποτου στα όρια του Δήμου, όταν αυτό χρειαστεί.

Ο δήμος  καλεί τους πολίτες, όταν αντιλαμβάνονται την παρουσία ιδιαίτερα ενός θηλυκού σκύλου, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 24410-76000 να καταγράφεται το αίτημα και σε συνεργασία με τα Φιλοζωικά Σωματεία και τον υπάλληλο του δήμου να μπαίνει στη λίστα, ώστε να πραγματοποιηθεί η στείρωση και η επανατοποθέτησή του.

Ο δήμος Καρδίτσας ευχαριστεί τον Φιλοζωικό Όμιλο Καρδίτσας και το Πολιτιστικό Σωματείο Διασώζω για την άψογη συνεργασία για την διεκπεραίωση αυτού του σκοπού.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος