Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
 

Ενημερωτική καμπάνια του δήμου Ηρακλείου Αττικής για την εποχική γρίπη

Αναρτήθηκε: 13.02.2019

Καμπάνια ενημέρωσης στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για τα μέτρα ατομικής προστασίας από την εποχική γρίπη ξεκίνησε ο δήμος Ηρακλείου Αττικής. Αρχή από τα σχολεία της πόλης όπου ο δήμος διανέμει το σχετικό φυλλάδιο του ΚΕΕΛΠΝΟ για να μάθουν τα παιδιά και οι γονείς, πως μπορούν να προφυλαχθούν και να προστατεύσουν τόσο τον εαυτό τους, όσο και τους γύρω τους.

Στο φυλλάδιο καταγράφονται 3 απλά μέτρα προστασίας και οι λεπτομέρειές τους: εμβολιασμός, τρόποι περιορισμού της διασποράς του υιού και επίσκεψη στον γιατρό εάν διαπιστωθούν κάποια από τα συμπτώματα που, επίσης, αναγράφονται στο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια θα συνεχιστεί με την στοχευμένη ενημέρωση και των ηλικιωμένων (δημοτικά ΚΑΠΗ και αλλού) ενώ σχετικά μηνύματα αναπαράγονται από την ιστοσελίδα του Δήμου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Επικοινωνία 94FM.

 «Ως δημοτική αρχή έχουμε επιλέξει να είμαστε χρήσιμοι στους δημότες μας. Για αυτό και επιλέξαμε να υπενθυμίσουμε τα μέτρα πρόληψης για την γρίπη. Σε μία περίοδο έντασης της γρίπης επιλέγουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία ώστε να τους θυμίσουμε τα μέτρα προφύλαξης, τα οποία είναι απαραίτητα και πρέπει να τηρούνται με πιστότητα. Η σωστή και καλή ενημέρωση πάντα βοηθάει να προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και όσους αγαπάμε», τονίζει ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Οικονομίδης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος