Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
 

Eπαναλειτουργία του γραφείου της ΔΕΗ στην Πύλο ζητά ο δήμαρχος Δ. Καφαντάρης

Αναρτήθηκε: 08.02.2019

Την επαναλειτουργία του γραφείου της ΔΕΗ στην Πύλο ζητά ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δ. Καφαντάρης με επιστολή του στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας  Μ. Παναγιωτάκη

Στην επιστολή του ο κ. Καφαντάρης προτείνει,  την παραχώρηση χώρου εντός του δημαρχιακού μεγάρου ή σε παράπλευρο κτίριο, που στεγάζονται υπηρεσίες του δήμου για την εγκατάσταση μέχρι δύο υπαλλήλων, που θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις περισσότερες υπηρεσίες της εταιρείας με τους πολίτες.

Επίσης  δήμαρχος  τονίζει τα εξής: «Είμαστε ένας Δήμος, ο οποίος για να εξυπηρετηθεί θα πρέπει να απευθυνθεί στα γραφεία της Καλαμάτας, απόσταση περίπου 60χλμ. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι για την πλειοψηφία του Δήμου μας, οι οποία είναι άτομα μεγάλα σε ηλικία και μέρος αυτών ζουν σε απομακρυσμένα χωριά , είναι πολύ δύσκολη η μετακίνησή τους. Σε μέρες ανταγωνισμού, με τις ιδιωτικές εταιρείες που εισήλθαν στην αγορά, νομίζω πως η πρόταση μας αποτελεί μια δελεαστική πρόταση προς όφελος της εταιρείας και των κατοίκων της περιοχής μας. Όπως γνωρίζετε άλλωστε, προέρχομαι από τη ΔΕΗ και είμαι πιο ευαίσθητος στα παράπονα των πολιτών εναντίον της εταιρείας μας. Ανεξάρτητα όμως από αυτό πιστεύω ότι και εσείς πρέπει να δείξετε το κοινωνικό σας πρόσωπο και την ευαισθησία σας στο αίτημα 20.000 και πλέον δημοτών μας και εμού προσωπικά για την επαναλειτουργία του γραφείου σας στην Πύλο».

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Πύλου-Νέστορος ήδη φιλοξενεί γραφεία του ΙΚΑ και της Εφορείας. Έχει επιπλέον τη δυνατότητα να φιλοξενήσει γραφείο της ΔΕΗ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξυπηρετούνται οι δημότες, οι οποίοι μετά τη διακοπή λειτουργίας της ΔΕΗ στην περιοχή, έχουν ταλαιπωρηθεί.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος