Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
 

Δέσμευση Ι. Καραβοκύρη στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για έκδοση αποτελεσμάτων της 3Κ/2018 μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκε: 23.01.2019

Τη δέσμευση ότι θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, έτσι ώστε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018 και να προχωρήσει η πλήρωση των θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού, έδωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ι. Καραβοκύρης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

Η συνάντηση της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τη Διοίκηση του ΑΣΕΠ  έγινε για το θέμα των καθυστερήσεων στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων της προκήρυξης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού 3Κ/2018 στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων και το πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που είχαν σήμερα οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από την κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ.

Από την πλευρά της, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ επισήμανε «τη σοβαρότητα του θέματος της υλοποίησης των προσλήψεων που προβλέπονται με την 3Κ/2018 και κατέστησε σαφές στη Διοίκηση του ΑΣΕΠ και στον κ. Ιωάννη Καραβοκύρη πως επ’ ουδενί είναι διατεθειμένη να δείξει ανοχή σε όποια άλλη καθυστέρηση».

Παράλληλα η ΠΟΕ ΟΤΑ προειδοποιεί ότι «οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και γενικά το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς οι προσλήψεις με την προκήρυξη 3Κ/2018 είναι κομβικής σημασίας για την διατήρηση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Διαμηνύει δε, «τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς την Διοίκηση του ΑΣΕΠ  ότι δεν θα επιτρέψει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των υποψηφίων, των εργαζομένων και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ανοίγουν την όρεξη στα μεγάλα Επιχειρηματικά-Εργολαβικά συμφέροντα».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος