Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020
 

Συνεδρίαση της ΠΕΔ Αττικής για οριστική διαμόρφωση προτάσεων για την συνταγματική αναθεώρηση

Αναρτήθηκε: 15.01.2019

Η διαμόρφωση πλαισίου προτάσεων για τη συνταγματική αναθεώρηση σε σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση, θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην έκτακτη σύγκλιση των αιρετών των δήμων Αττικής, την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής.

Η συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΕΔ Αττικής εν όψει του έκτακτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη στις 23 και 24 Ιανουαρίου για την συνταγματική αναθεώρηση και  συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στις εργασίες της οποίας διαμορφώθηκε ένα πρώτο πλαίσιο προτάσεων σε σχέση με την πολιτική, οργανωτική αναβάθμιση της Αυτοδιοίκησης και την  οικονομική αυτοτέλεια της.

Κεντρικός εισηγητής στην ημερίδα του Νοεμβρίου αλλά και της συζήτησης της Πέμπτης, είναι  ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Χ. Σωτηρέλης.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος