Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
 

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ Ιανουαρίου 2019

Αναρτήθηκε: 10.01.2019

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής εύχονται καλή χρονιά με αγάπη και υγεία σε όλους και ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Ιανουάριο 2019 έχει ως  εξής:

  • Τρίτη 22 Ιανουαρίου και Πέμπτη 24 Ιανουαρίου: Επίσκεψη των Α΄ και Β΄ΚΑΠΗ,αντίστοιχα, στην έκθεση «Leonardo da Vinci»  στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι  (Πειραιώς και Ερμού).

Αναχώρηση στις 12:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 9 € για την έκθεση και 3€ για το πούλμαν.

Εγγραφές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα  8:00π.μ.

  • Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, 10:00πμ, Α΄ΚΑΠΗ (Γούναρη 30):  Ομιλία για θέματα ψυχικής υγείας στην Τρίτη ηλικία από Ψυχολόγους του «Kέντρου Φ». Μετά την ομιλία, όσα από τα παρευρισκόμενα μέλη επιθυμούν, θα κλείσουν ραντεβού για δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη μέσω τακτικών συνεδριών.
  • Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου: Θεατρική παράσταση «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη. Στη σκηνή του εκ βάθρων ανακαινισμένου ιστορικού θεάτρου Βεάκη (Στουρνάρη 32, Αθήνα), ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Ελένη Τσαλιγοπούλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας.

Αναχώρηση: 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 15 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.

       Εγγραφές από Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα  8:00π.μ.

 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος