Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
 

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό για διανυκτέρευση των αστέγων το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος»

Αναρτήθηκε: 08.01.2019

Ανοιχτό για διανυκτέρευση των αστέγων παραμένει το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όπως γνωστοποίησε η Περιφέρεια, η αίθουσα είναι θερμαινόμενη και θα παραμείνει ανοιχτή για όσο διάστημα διαρκούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
«Όλοι μαζί δίνουμε έναν αγώνα, προκειμένου να μη μείνει απροστάτευτος έστω και ένας συνάνθρωπός μας» τόνισε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Από την πλευρά του, ο συντονιστής Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας, Χάρης Αηδονόπουλος, διευκρίνισε ότι ο χώρος λειτουργεί από τις 7.30 το βράδυ ως τις 10 το πρωί, ενώ παρέχονται δωρεάν ζεστά ροφήματα και ξηρά τροφή. 
Στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» διανυκτέρευσαν χθες 21 άτομα, ενώ συνεχίζονται οι περιπολίες κλιμακίου της Περιφέρειας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, σε σημεία όπου ενδέχεται να υπάρχουν άστεγοι.

 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος