Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
 

Δύο χρόνια λειτουργίας για το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων στα Χανιά

Αναρτήθηκε: 21.12.2018

Περισσότεροι από 100 πολίτες στους οποίους προσφέρθηκε διανυκτέρευση, διασύνδεση με άλλους φορείς, ιατρική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη, κοινωνικά επιδόματα και άλλες παροχές φροντίδας φιλοξενήθηκαν , στα δύο χρόνια λειτουργίας του, το νυχτερινό καταφύγιο αστέγων του δήμου Χανίων.

Το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου επισκέφθηκε χθες  Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου  ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη. 

Όπως επεσήμανε “Συμπληρώθηκαν ήδη δύο χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Νυχτερινού Καταφυγίου Αστέγων του Δήμου μας. Στόχος μας εξ αρχής ήταν να δημιουργήσουμε μία δομή, που έλειπε από την πόλη μας και ήταν άκρως απαραίτητη για τους λιγότερο ευνοημένους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Οτιδήποτε μπορούμε να προσφέρουμε είτε ατομικά είτε συλλογικά σε αυτούς τους ανθρώπους, κυρίως αγάπη και ενδιαφέρον, μας το ανταποδίδουν πολλαπλάσια με τον τρόπο τους”.

Από την πλευρά της η αρμόδια Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι : “ Η προσπάθεια αναβάθμισης των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου  συνεχίζεται και ο πήχης ανεβαίνει όλο και ψηλότερα. ”.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος