Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
 

Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα απέκτησε ο Δήμος Ξάνθης

Αναρτήθηκε: 22.12.2018

Τρία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, παρέλαβε την περασμένη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ξάνθης μετά την ολοκλήρωση του αντίστοιχου διαγωνισμού που προηγήθηκε και εισέρχεται πλέον στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης!

«Πρόκειται ουσιαστικά για οικολογικά οχήματα πόλης που κινούνται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό, τα λεγόμενα eco cars, τα οποία τίθενται στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους», όπως υπογράμμισε  ο δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει «Η εξοικονόμηση πόρων με νέες τεχνολογίες είναι το μεγάλο στοίχημα που έθεσε από την αρχή ως προτεραιότητα η Δημοτική Αρχή και γίνεται πλέον πράξη. Τα νέα οχήματα ενισχύουν το πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου μας και επιπλέον εξασφαλίζουν μηδενικό κόστος συντήρησης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μηδενικό κόστος καυσίμου, αφού η κατανάλωσή τους περιορίζεται στο 1 € ανά 100 χιλιόμετρα».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος