Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
 

Κοινό κάλεσμα φορέων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων

Αναρτήθηκε: 19.12.2018

Δράση συλλογής τροφίμων (είδη ξηράς τροφής, αλλά και κρέας,κοτόπουλο, ψάρια κ.α.) και φαρμάκων (μακράς διάρκειας) για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Δομής Σίτισης και του Κοινωνικού Φαρμακείου,πραγματοποιεί ο Δήμος  Αρταίων, μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό από την περασμένη Δευτέρα, σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, απηύθηναν κάλεσμα στους Αρτινούς, να ενισχύσουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου και Κοινωνικού Φαρμακείου.

Όπως σημειώνεται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν  τα τρόφιμα και τα φάρμακα στη δομή, η οποία βρίσκεται στην οδό Αρτινών Πεσόντων καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα (τηλ: 2681024897, email koinoniko-pantopoleio@gmail.com).

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου  στις  19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης των δομών, η λειτουργία των οποίων έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος