Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Βύρωνας: Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ για την ενίσχυσητων Κοινωνικών Δομών

Αναρτήθηκε: 17.12.2018

Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ “Τρίποντο στη Χαρά” με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.

 Η αθλητική εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το  τμήμα μπάσκετ του Α.Σ Αθηναϊκός  και τις  Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχής Συσσιτίου) για αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 5 έως και 15 ετών.

 Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί  την παραπάνω ημέρα από τις 10:00 έως τις 13:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Εργάνης (περιοχή Εργάνη).

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε πράξεις αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού για αυτό κάθε αθλητής ή αθλήτρια προαιρετικά με τη συμμετοχή του θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου μας (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου).
 

.
 

Όλα τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν από  την προσφορά των πολιτών,  θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου

Διεύθυνση: Ιθώμης 6, αγορά Βύρωνα

Τηλέφωνο: 2107653054

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.grkoin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος