Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
 

Η 6η Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Αναρτήθηκε: 14.12.2018

Την Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου, διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά,  από σήμερα Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ). Οι εργασίες της προσομοίωσης, θα  ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Η παρακολούθηση των εργασιών είναι ανοιχτή προς το κοινό.

Σε ένα τριήμερο γεμάτο δράσεις, workshops και διαβουλεύσεις, νέοι και νέες, μαθητές και φοιτητές από όλη την Ελλάδα, λαμβάνουν τον λόγο για να τοποθετηθούν, να αποφασίσουν και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, πάνω σε καίρια ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υποδυόμενοι ρόλους ενός Δημοτικού Συμβουλίου.

Όλα αυτά, για πρώτη φορά, σύμφωνα με τις τελευταίες επιταγές του Κλεισθένη.

Σκοπός της Προσομοίωσης είναι η γνωριμία και η εξοικείωση των νέων με την λειτουργία των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η πολιτική ενεργοποίησή τους σε ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα : www.ppds.gr Ή στην σελίδα στο Facebook: Πρότυπη Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος