Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
 

Ηράκλειο Κρήτης: Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Αναρτήθηκε: 14.12.2018

Ένα Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις  20:30. Στην όμορφη εκδήλωση θα συμμετάσχουν προχωρημένοι σπουδαστές από όλες τις Σχολές Οργανικής και Φωνητικής Μουσικής. Η Βυζαντινή Χορωδία, υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του Γιάννη Δαμαρλάκη καθώς και η Παιδική Χορωδία και το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο υπό τη διεύθυνση και διδασκαλία του Άρη Σφακιανάκη. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου  είναι:

 Μουσική επιμέλεια musicclub105,8 fm.

17:00 Κεντρική Σκηνή: «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι», Δραματοποιημένο αναλόγιο στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο». Παραδοσιακό παραμύθι με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του KΔAΠ Θερίσσου- Μασταμπά.

 17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη φτιάχνει αφράτες αγνόπιτες.

18:00 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: H Ραδιοφωνική εκπομπή του Family Radio 89,5 fm «H κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες» με παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις και τη Μαρία Καριωτακη «ζωντανά» στο μικρόφωνο.

19:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες» μιλά για τον στολισμό των εορτών, τον πρώτο καταγεγραμμένο στολισμό και  στολίζει κλαδιά ελιάς.

19:30 Σύνολο κρουστών «ΒΑΤΑΛΑ CRETA». Με τέσσερα διαφορετικά είδη τυμπάνων δημιουργεί μια δυνατή οπτικοακουστική εμπειρία …

20:00 Κεντρική Σκηνή: «Χριστούγεννα ξανά» με την χορωδία και ορχήστρα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρτεμισία» Ν. Αλικαρνασσού. Μουσική διεύθυνση Μαίρη Μαρκοπούλου.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος