Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
 

Χριστουγεννιάτικο ανταλλακτικό παζάρι στο Βύρωνα

Αναρτήθηκε: 12.12.2018

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης στις 14 Δεκεμβρίου, οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τον Φορέα “ΔΕΣΜΟΣ”, συνδιοργανώνουν Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν βιβλία της αρεσκείας τους και αντί χρημάτων να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, ντοματοχυμό και ελαιόλαδο. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία  των Δομών  επί της Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα) από τις 14  έως 21 Δεκεμβρίου και  τις ώρες 10:00 έως 13:00 σε ένα φιλόξενο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον με παραδοσιακά κεράσματα σε γλυκά και ποτά.

Στόχος είναι ,να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

 Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους .

Οι πολίτες επιλέγοντας βιβλία που θα χαρίσουν σε αγαπημένα τους πρόσωπα, θα προσφέρουν τρόφιμα σε συνανθρώπους  που έχουν ανάγκη.

Δ/νση: Ιθώμης 6, Αγορά Βύρωνα (Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο-Παροχή Συσσίτιου)

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.pant@dimosbyrona.grkoin.sissitio@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος