Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Ενίσχυση κοινωνικού παντοπωλείου Βριλησσίων ενόψει Χριστουγέννων

Αναρτήθηκε: 10.12.2018

Κάλεσμα στους πολίτες των Βριλησσίων, να προσφέρουν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, βασικά είδη διατροφής , απευθύνει ο Δήμος της περιοχής. Τα είδη που μπορούν οι πολίτες να προσφέρουν αφορούν σε  ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες,ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά,αλεύρι κλπ, χαρτικά, απορρυπαντικά , είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα για τα μικρά παιδιά .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης. Με τη συνεχή στήριξη και τις δωρεές επιχειρήσεων, σχολείων, συλλόγων αλλά και απλών πολιτών κυρίως, ενισχύει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, προσφέροντας τους ανελλιπώς κάθε μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

 «Και αυτά τα Χριστούγεννα, προσπάθεια όλων είναι να μη λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη», επισημαίνεται χαρακτηριστικά..

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται και λειτουργεί στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΠΑΔΒ), επί της οδού Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τηλ.:

210-6135611,210-8105052 ( καθημερινά 7.30 -16.30)

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος