Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
 

Μοσχάτο: Αγώνας ποδοσφαίρου για τη στήριξη της “Κιβωτού του Κόσμου”

Αναρτήθηκε: 07.12.2018

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 12.00, στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο (Καποδιστρίου και Μιαούλη) θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης και στήριξης για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, μεταξύ των ομάδων «Ποδοσφαιρική Αλληλεγγύη Σταθερών Συγκοινωνιών» (ΣΤΑΣΥ) και ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη.  Πριν τον αγώνα, στις 11.00, θα διεξαχθεί τουρνουά Ακαδημιών, όπου θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου, της «Κιβωτού του Κόσμου»,  του Α.Ο. Πάρνηθας και του Diamonds Soccer School, με παίκτες παιδιά ηλικίας 10 περίπου ετών.

Κατά τη διεξαγωγή αυτής της ποδοσφαιρικής εκδήλωσης αγάπης και αλληλεγγύης, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν για την «Κιβωτό του Κόσμου» μέσα από το Bazaar που θα διοργανώσουν τα παιδιά της ή μέσω μηνυμάτων SMS. Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα συλλογής τροφίμων  μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Φιλοξενούμε στο δημοτικό μας γήπεδο στο Μοσχάτο έναν αγώνα αγάπης, έναν αγώνα προσφοράς για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζονται από την Κιβωτό του Κόσμου. Καλώ τους δημότες μας να στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο την προσπάθεια που γίνεται από τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό και να συμβάλλουν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, για το καλό αυτό σκοπό, στηρίζοντας παράλληλα  με προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας το Κοινωνικό μας παντοπωλείο».

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος