Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
 

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Χριστουγεννιάτικο Εθελοντική Αιμοδοσία

Αναρτήθηκε: 06.12.2018

Και φέτος τα Χριστούγεννα δεκάδες Ηρακλειώτες επέλεξαν να κάνουν το καλύτερο δώρο, ένα δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους δίνοντας το παρών σε ακόμα μια Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων σε αυτόν. Σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, η δράση του Δήμου ενίσχυσε την τράπεζα αίματος του Νοσοκομείου, η οποία βοηθά κυρίως τα παιδιά ασθενείς.

Όλοι οι εθελοντές αιμοδότες πέρασαν από ιατρικό έλεγχο προτού προσφέρουν το αίμα τους ενώ, μετά την αιμοληψία κεράστηκαν για να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους από τα σνακ που είχαν ετοιμάσει τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αιμοδότες που μας ενίσχυσαν σε ακόμα μια δράση, σε ακόμα μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αίμα, ιδίως τα παιδιά που νοσηλεύονται κατά καιρούς στο Νοσοκομείο Παίδων. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι ο Δήμος της αλληλεγγύης», το μήνυμα του αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργου Οικονομίδη.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος