Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
 

Σε εξέλιξη τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από την πλημμύρα στη Μάνδρα

Αναρτήθηκε: 06.12.2018

Σε εξέλιξη είναι οι  εργασίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μάνδρας και την αποκατάσταση της κανονικότητας στην περιοχή μετά τη θεομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2017.  Για το σύνολο των έργων έχουν διατεθεί από την περιφέρεια Αττικής πάνω από 42 εκ. ευρώ από ιδίους πόρους.

Συγκεκριμένα προχωρούν οι εργασίες για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο, με την εκτροπή και διευθέτηση των ρεμάτων Αγίας Αικατερίνης-Σούρες όπως και για την αποκατάσταση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών, με χρηματοδότηση ύψους 6,7 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Αττικής.

Επίσης ξεκίνησαν νέα έργα οδοποιίας εντός του αστικού ιστού για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν, από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου του 2017. Πρόκειται για δύο επιπλέον έργα: Το πρώτο προϋπολογισμού 4,35 εκατ. ευρώ με δημοπράτηση από τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας & Ερυθρών -βρίσκεται ήδη στο στάδιο υλοποίησης αφορά- την αποκατάσταση των ζημιών οδοποιίας και πεζοδρομίων στην Δημοτική Ενότητα Μάνδρας. Το δεύτερο -προϋπολογισμού 2,35 εκατ. ευρώ- αφορά στην αποκατάσταση ζημιών και στη λειτουργική, ενεργειακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων το οποίο βρίσκεται στο στάδιο δημοπράτησης από το δήμο.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος