Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
 

«Ψωνίζω – Διασκεδάζω στον τόπο μου» Καμπάνια του δήμου Παύλου Μελά

Αναρτήθηκε: 06.12.2018

Με το σύνθημα «Ψωνίζω – Διασκεδάζω στον τόπο μου» ξεκιά η καμπάνια στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων Σταυρούπολης – Πολίχνης – Ευκαρπίας  του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ.

Η εκστρατεία που αναπτύσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης, ενθάρρυνσης, προστασίας της επιχειρηματικότητας, της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και της προσπάθειας να ενισχυθεί η αγορά της πόλης, περιλαμβάνει:

  • Αφίσα Βιτρίνας με το εύστοχο σλόγκαν «Ψωνίζω – Διασκεδάζω στον τόπο μου» που θα τοποθετηθεί στα καταστήματα των τριών δημοτικών ενοτήτων
  • Καμπάνια στο Facebook και στα άλλα Social media και σχετικές δημοσιεύσεις στην Επίσημη Διαδικτυακή Πύλη του Δήμου Παύλου Μελά
  • «Λευκές Εορταστικές Ημέρες στο Δήμο Παύλου Μελά», μια πρωτοβουλία του Τμήματος Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων, για την τόνωση της τοπικής αγοράς εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, εντός επίσημου ωραρίου λειτουργίας της Αγοράς και συγκεκριμένα τις ώρες 10.00 π.μ. – 13.00 και τις παρακάτω Ημέρες του Δεκεμβρίου ανά περιοχή

»Τετάρτη 19, ΔΕ Πολίχνης (Αγνώστου Στρατιώτη, Μαυρομιχάλη, Αγίου Παντελεήμονος)

»Πέμπτη 20, ΔΕ Σταυρούπολης (Μακρυγιάννη)

»Παρασκευή 21, ΔΕ Ευκαρπίας (25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου)

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Παύλου Μελά, θα μοιράσει στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες των Αγορών, εδέσματα και χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχει δημιουργήσει το Τμήμα Εικαστικών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ.

Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τα παιδικά προσωπάκια θα βαφτούν με εορταστικές ζωγραφιές καθώς θα υπάρχει face painting από καλλιτεχνική ομάδα και φυσικά θα ανταλλάξουμε όλοι τις πιο ζεστές ευχές για … Καλές Γιορτές!

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος