Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
 

Λήμνος: Από αύριο η παραλαβή κάδων κομποστοποίησης

Αναρτήθηκε: 15.11.2018

Οι κάτοικοι της Λήμνου και οι σχολικές μονάδες που θα έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης μέχρι σήμερα, 15 Νοεμβρίου,  θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους κομποστοποιητές από αύριο Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από το δήμου Λήμνου, για τη Δημοτική Ενότητα Μύρινας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν κομποστοποιητές Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και στις ώρες 11:00 π.μ. έως 13:00 από το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, αφού θα έχουν ήδη υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Παπουτσίδειο Δημοτικό Κτίριο, πλατεία Υψιπύλης, 1ος Όροφος).

Οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε ειδικές κοινωνικές κατηγορίες (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ) και δεν μπορούν να μεταβούν στο στάδιο για την παραλαβή των κομποστοποιητών, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 22540-26650.

Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Κούταλης και Ατσικής θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους κομποστοποιητές από τα κατά τόπους Κέντρα Ενημέρωσης Πολιτών, ενώ οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου από τα γραφεία της Δ.Ε., όπου και θα υπογράφουν το ιδιωτικό συμφωνητικό.

Διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα θα συνεχιστούν και πέραν της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι που θα αιτηθούν στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος