Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
 

Δωρεάν  εμβολιασμοί και μέτρησης αρτηριακής πίεσης και σακχάρου από το Κοινωνικό Ιατρείο Μαρκοπούλου

Αναρτήθηκε: 11.11.2018

Νέες δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας, για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της περιοχής, ανακοίνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Φαρμακείο, που συμπληρώνει με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας του. Οι δράσεις αφορούν σε δωρεάν εμβολιασμούς ενέσιμες ενδομυϊκές αγωγές στους πολίτες  [εφόσον προσκομίσουν συνταγή ιατρού (όπου κρίνεται), τη φαρμακευτική ουσία και το απαραίτητο υλικό] καθώς επίσης και τον δωρεάν έλεγχο αρτηριακής πιέσεως και σακχάρου.

Οι συγκεκριμένες δράσεις, θα γίνουν στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας (Χ. Μεθενίτη 7, Μαρκόπουλο) και θα πραγματοποιούνται από επαγγελματία Νοσηλεύτρια,  σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Φαρμακοποιό της Δομής, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 9:00 π.μ.- 12:00 μ..

Για την ένταξη και την εξυπηρέτησή τους , από το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσεων,  οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν,  στο τηλ. 22990-20176 και 20149, ώστε το προσωπικό του Κοινωνικού Φαρμακείου, να τους  ενημερώσει εκτενώς για τη διαδικασία.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος