Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
 

Δήμος Ιωαννιτών: Εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών για τους Ευεργέτες

Αναρτήθηκε: 08.11.2018

Εκδήλωση τιμής και μνήμης σε τρεις από τους ευεργέτες της πόλης των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα την Ελευθερία Μπάρκα, τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη και την Αλεξάνδρα – Ελένη Γκαστή διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στον πολυχώρο «Δ. Χατζής».

Πρόκειται για μια εκδήλωση που εκτός από φόρο τιμής έρχεται να γνωρίσει στο ευρύ κοινό τους Ευεργέτες αυτούς συνδέοντας τους με την περιουσία που κληροδότησαν στο Δήμο αλλά και τους σκοπούς που εξυπηρετεί αυτοί και οι οποίοι αφορούν στην εκπαίδευση.

Ομιλητές θα είναι οι Μαίρη Κωστή, Φιλόλογος, Ιστορικός, τ. Πανεπιστημιακός και ο Κώστας Ιωαννίδης, Κοσμηματοπώλης, απόγονος του Ευεργέτη.

Παράλληλα η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα κληροδοτήματα, Γεωργία Γιώτη, θα παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία για τα κληροδοτημάτων των τριών αυτών ευεργετών που διαχειρίζεται ο Δήμος, όπως άλλωστε είχε αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να σημειωθεί τέλος, ότι τη εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η σολίστ, Δήμητρα Ηγουμενίδη.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος