Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
 

Νέα δράση δεντροφύτευσης  από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής  την Κυριακή

Αναρτήθηκε: 09.11.2018

Ραντεβού με τους Ηρακλειώτες που θέλουν να συμβάλλουν και αυτοί στο να γίνει η πόλη ακόμα πιο πράσινη, ακόμα πιο όμορφη δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιώντας άλλη μια εθελοντική δράση δεντροφύτευσης, αυτή τη φορά, στην περιοχή του Πράσινου Λόφου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας, μικροί και μεγάλοι παρέα με τα συνεργεία του Δήμου θα φυτεύσουν δεκάδες δεντράκια και φυτά στα πεζοδρόμια και τους κοινόχρηστους χώρους της γειτονιάς.

Όπως και στις προηγούμενες παρόμοιες δράσεις ο στόχος είναι διπλός: αφενός όλοι οι Ηρακλειώτες να έχουν την ευκαιρία να βάλουν την δική τους πινελιά στην διαρκή προσπάθεια του Δήμου να πρασινίσει περισσότερο το Ηράκλειο, το μεγάλο τους σπίτι, αφετέρου – ιδίως για τα παιδιά – να γίνει συνείδηση το πόσο σημαντική είναι η προστασία και τόνωση του περιβάλλοντος.

Υλικά και φυτά θα παρέχει η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου. Οι Ηρακλειώτες καλούνται να φέρουν μονάχα την καλή τους διάθεση…

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος