Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
 

Βύρωνας: Κάλεσμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για συγκέντρωση ελαιόλαδου

Αναρτήθηκε: 10.11.2018

Τυποποιημένα είδη ελαιολάδου, από την κοινωνική προσφορά των πολιτών, συγκεντρώνουν από την περασμένη  Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως και τις 15:00  στο χώρο της υπηρεσίας, Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα), οι  Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ελιάς & ελαιόλαδου στις 25 Νοεμβρίου και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Το τυποποιημένο λάδι που θα συγκεντρωθεί θα κατευθυνθεί για την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Στόχος  είναι  όπως τονίζεται, να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε ανθρώπους  που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους μας .

Κάθε προσφορά σας είναι πολύτιμη

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου

Δ/νση: Ιθώμης 6, Βύρωνα

Τηλέφωνο: 210-7653054

Email: koin.pant@dimosbyrona.grkoin.sissitio@dimosbyrona.gr

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος