Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
 

Διανομή αγαθών σε 1345 δικαιούχους ΤΕΒΑ στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Αναρτήθηκε: 03.11.2018

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ξεκινά η διανομή μεγάλης κλίμακας αγαθών για τους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) σε 1345 ωφελούμενους στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας με επικεφαλής την Περιφέρεια Αττικής. Οι δικαιούχοι από το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς για την ακριβή ημερομηνία που θα μπορέσουν να παραλάβουν τα πακέτα τους.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής βοήθειας θα στηρίξει και πάλι τους συμπολίτες μας που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Είμαστε στο πλευρό των οικογενειών και των μεμονωμένων συμπολιτών μας που δοκιμάζονται μέσω του υποστηρικτικού δικτύου των κοινωνικών δομών μας, προσπαθώντας να τους στηρίξουμε με ό,τι μέσο διαθέτουμε».

 

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος