Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
 

Κοινωνική δράση για συγκέντρωση τροφίμων από Δομές τις κοινωνικές δομές Βύρωνα

Αναρτήθηκε: 23.10.2018

Με αφορμή τις Κινηματογραφικές βραδιές ( 2018-2019) και το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνονται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχή Συσσιτίου συμμετέχουν παράλληλα στις δράσεις συλλέγοντας τρόφιμα από την  κοινωνική προσφορά, των πολιτών  τις μέρες και ώρες των κινηματογραφικών προβολών και θεατρικών παραστάσεων.

Επιπλέον οι κάτοικοι του Δήμου που θα παρευρεθούν για να απολαύσουν  τις κινηματογραφικές προβολές & θεατρικές παραστάσεις θα έχουν  την δυνατότητα να ενημερωθούν από το προσωπικό των Δομών για το έργο που επιτελείται αλλά και για τις επόμενες προγραμματιζόμενες κοινωνικές δράσεις.

Όλα τα  προϊόντα που θα  συγκεντρωθούν από την κοινωνική προσφορά,   θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

Οι κινηματογραφικές ταινίες  και το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου προβάλλονται στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας)  στις 8:00μμ με είσοδο ελεύθερη.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 17:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος