Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
 

Προγράμματα Λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες  στο Κοινωνικό Ιατρείο Βριλησσίων

Αναρτήθηκε: 12.10.2018

Συνεχίζει και φέτος, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, τα προγράμματα λογοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες, σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος λογοθεραπείας για παιδιά, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης λόγου-ομιλίας και λογοθεραπείας σε παιδιά από 4 ετών.

Ειδικότερα, μπορούν να εξυπηρετηθούν άτομα με διαταραχές επικοινωνίας ή αναπτυξιακές διαταραχές (φωνολογική διαταραχή, καθυστέρηση λόγου-ομιλίας, αρθρωτική διαταραχή, λεκτική δυσπραξία, διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή κ.ά.).

Επιπλέον στο πλαίσιο του προγράμματος για ενήλικες, παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες αξιολόγησης και λογοθεραπείας σε ενήλικες με άνοια, νευρολογικές παθήσεις (Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον κ.ά.), δυσαρθρία ή που έχουν υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια.

Τα προγράμματα εντάσσονται στο εκπαιδευτικό πλαίσιο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και παρέχονται δωρεάν σε όλους όσοι τα χρειάζονται. Λειτουργούν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Βριλησσίων (Λ. Πεντέλης  62, 1ος όροφος) για παιδιά κάθε Παρασκευή 9.00-12.00 και για ενήλικες κάθε Τρίτη 9.00-12.00 κατόπιν ραντεβού.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην  Μαριάννα Λουλέ, ψυχολόγο, στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, τηλ. 210-8045564.

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος