Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
 

Beinnovative, becreativeVol. 3 στο Innovathens στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Αναρτήθηκε: 12.10.2018

Στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες, είναι αφιερωμένος ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, Creative Industries Vol. 3. Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 18.30 στην εκδήλωση Be innovative, be creative Vol. 3 , πραγματοποιείται ο  7ος κύκλος του.

Μήπως οι τέχνες και η επιχειρηματικότητα δεν είναι τελικά τόσο αντίθετες; Οι ειδικοί έρχονται να  το αποδείξουν!

Ο Γιάννης Σκαλτσάς, επίκουρος καθηγητής και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, θα  μιλήσει με βάση την τεράστια εμπειρία του για τη σχέση της δημιουργικότητας των τεχνών και της επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια, ο ιδιαίτερα δημιουργικός επιχειρηματίας Μανώλης Αγγελάκης, γνωστός και ως tind, θα  αφηγηθεί την ατέρμονη ιστορία της μεταξοτυπίας, της αρχαιότερης εκτυπωτικής μεθόδου. Οι τρεις μοίρες, η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Άτροπος, μεταμορφώνονται αναδεικνύοντας τους τρεις βασικούς παράγοντες της επιχειρηματικής επιτυχίας: τη σωστή αποτίμηση των αναγκαίων συνθηκών, την αξιοποίηση της αγαθής τύχης και το μάθημα από τα λάθη μας.

Το Be innovative, be creative Vol. 3 θα ανοίξει ο Αντώνης Οικονόμου, διευθυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, ο οποίος θα αναφερθεί στην πορεία του Επιχειρηματικού Επιταχυντή μέχρι σήμερα αλλά και στους λόγους για τους οποίους το πρόγραμμα επικεντρώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τομέα των Creative and Cultural Industries (CCIs).

Δραστηριοποιείσαι στον τομέα των Δημιουργικών Βιομηχανιών; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα και να λύσεις όλες σου τις απορίες; Να γνωρίσεις αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του χώρου;

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την  Κυριακή 21 Οκτωβρίου .

Περισσότερες πληροφορίες: www.innovathens.gr

Σχετικά με το INNOVATHENS: Ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας-INNOVATHENS είναι μία υποδομή στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας σε έναν νεανικό χώρο έμπνευσης, στο πιο αναγνωρίσιμο τοπόσημο της Αθήνας, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες το χρόνο. Σκοπός του είναι να υποστηρίξει ένα δίκτυο όπου δημιουργικοί άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, μέντορες, ερευνητές ανταλλάσσουν γνώση, ερεθίσματα, τεχνογνωσία, εμπειρία και καλές πρακτικές μέσα από επαγγελματικές συναντήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, ημέρες καριέρας και επιχειρηματικότητας, διαγωνισμούς και φεστιβάλ καινοτομίας. Στρατηγικός συνεργάτης του INNOVATHENS είναι η  SamsungGreece,πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής  τεχνολογίας. Περισσότερες πληροφορίες: innovathens.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»,  Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος