Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020
 

Συμμετοχή του Δήμου Ιωαννιτών στο πρόγραμμα MOTIVATE

Αναρτήθηκε: 19.09.2018

Πόσο ικανοποιημένοι είσαστε με το σύστημα πληροφόρησης κυκλοφορίας που λειτουργεί στην πόλη μας; Τι θα θέλατε να σας προσφέρει ένα ελεγχόμενο σύστημα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά σας;

Ο Δήμος Ιωαννιτών συμμετέχει στο πρόγραμμα MOTIVATE και  καλεί τους πολίτες της περιοχής του,  να επισκεφτούν  τον παρακάτω σύνδεσμο: www.motivate.imet.gr

ή να κατεβάσουν στο κινητό τους την εφαρμογή MOTIVATE PROJECT από το App Store και το Google Play για να αξιολογήσουν  το συγκεκριμένο μέτρο κινητικότητας που αφορά την πόλη  αλλά και να καταθέσουν την άποψή τους σχετικά με το πόσο χρήσιμη θεωρούν τη λειτουργία ενός ελεγχόμενου συστήματος στάθμευσης που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί πιλοτικά στο κέντρο της πόλης, με σκοπό τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Ταυτόχρονα, δηλώνοντας τις ημερήσιες διαδρομές τους  μπορείτε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης που σχεδιάζει ο Δήμος Ιωαννιτών, κερδίζοντας δώρα.

#MOTIVATEmed #EUROPEANMOBILITYWEEK

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος