Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
 

Ο Συνήγορος του Πολίτη στην Στερεά Ελλάδα

Αναρτήθηκε: 17.09.2018

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επισκέπτονται από αύριο Τρίτη 18 Σεπτεµβρίου κλιµάκια του Συνηγόρου του Πολίτη. Θα πραγµατοποιήσουν αυτοψίες και έρευνες κατόπιν αναφορών πολιτών καθώς και συναντήσεις εργασίας µε τοπικούς φορείς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

Συγκεκριµένα θα επισκεφθούν τη Λαµία, τη Χαλκίδα, τη Θήβα, την Άµφισσα, τη Λιβαδειά, τους ∆ελφούς, την Ιστιαία, τον Ορχοµενό, τον ∆οµοκό και την Αλίαρτο, όπου θα συναντηθούν µε εκπροσώπους της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις µε κοινωνικούς φορείς. Επίσης, θα πραγµατοποιήσουν αυτοψίες σε καταυλισµούς Ροµά καθώς και σε δοµές υποδοχής µεταναστών και προσφύγων.

Η επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραµµα ελέγχων και αυτοψιών της Ανεξάρτητης Αρχής σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ο πρώτος κύκλος επισκέψεων θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2018, καθώς ο Συνήγορος θα συµπληρώνει τα 20 χρόνια λειτουργίας του. Πληροφορίες: ℡213 1306 712, 213 1306670, press@synigoros.gr

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος