Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019
 

Εθελοντική δράση καθαρισμού αύριο Σάββατο στο Φράγμα Θέρμης

Αναρτήθηκε: 14.09.2018

Εθελοντικό καθαρισμό στο Φράγμα της Θέρμης διοργανώνει η αντιδημαρχία Πρασίνου – Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης  αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το πρωί,  σε κοινή προσπάθεια με τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης και την Εθελοντική Ομάδα “ΕΘΕΛΟΝ” Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της δράσης είναι η  προαγωγή του εθελοντισμού, της οικολογικής αφύπνισης, της ανακύκλωσης, της φροντίδας και του σεβασμού των χώρων αθλητικών, αναψυχής, πολιτισμού και άλλων δημοτικών χώρων.

Με κεντρικό σύνθημα «Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας»  και με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών πολιτών κάθε ηλικίας, η εθελοντική δράση καθαρισμού που διοργανώνεται εντάσσεται στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας καθαρισμού δημόσιων και δημοτικών χώρων αθλητισμού, πολιτισμού και αναψυχής, όπου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, εθελοντές της Θέρμης και της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της δράσης θα μαζευτούν σκουπίδια και θα συντηρηθούν τα κιόσκια και όλα τα παγκάκια της περιοχής παρέμβασης.
Οι εθελοντές, αφού ενημερωθούν για το στόχο της δράσης, θα προμηθευτούν με τις κατάλληλες σακούλες και γάντια, όλοι μαζί θα συνδράμουν στην καθαριότητα και συντήρηση του χώρου στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα απόδοσης και αξιοποίησης του περιβάλλοντα χώρου ως κοινόχρηστου χώρου πρασίνου, αναψυχής και άθλησης για όλους τους πολίτες του Δήμου.

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος