Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

Δήμος Λαυρεωτικής: Πολιτιστική συνεργασία μέσω του προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες»

Αναρτήθηκε: 06.09.2018

Αίτημα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020», υπέβαλε ο Δήμος Λαυρεωτικής, προκειμένου να επιδοτηθεί σε ό,τι αφορά τις δράσεις που θα πραγματοποιήσει με την αδελφοποιημένη πόλη του Αλέξινατς εντός του 2019.

Το έργο με τίτλο «Ο Πολιτισμός ως γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια Ενωμένη Ευρώπη» έχει ως στόχο την πολιτιστική συνεργασία μεταξύ αδελφοποιημένων πόλεων ώστε να προωθήσει περαιτέρω τη συνεργασία τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν:

  • Παρουσιάσεις αναφορικά με τον “πολιτισμό ως γέφυρα επικοινωνίας και συνεργασίας της Ενωμένης Ευρώπης” από στελέχη πολιτιστικών φορέων που καταθέτουν τις απόψεις και εμπειρίες τους στο συγκεκριμένο τομέα
  • Ανοικτή συζήτηση με προτάσεις – ιδέες περαιτέρω ανάπτυξης της πολιτιστικής συνεργασίας αλλά και τρόπους προβολής και επικοινωνίας τους.
  • Συναυλία και μουσικοχορευτική εκδήλωση με τις οποίες στην πράξη εφαρμόζεται η πολιτιστική συνεργασία
  • Κοινή Ομάδα Εργασίας για σχεδιασμό διαπολιτισμικού ευρωπαϊκού προϊόντος – υπηρεσίας (έντυπο – ιστοσελίδα), όπου στελέχη των Δήμων ανταλλάσουν – εφαρμόζουν απόψεις, ιδέες και πρακτικές σε επίπεδο κοινής πολιτιστικής δημιουργίας

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος