Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
 

Γιορτή Πολιτισμού, ελιάς και λαδιού στην παραλία Ελαιώνα

Αναρτήθηκε: 14.07.2018

Η διήμερη γιορτή που έχει γίνει θεσμός πλέον για την όμορφη Τοπική Κοινότητα Ελαιώνα και αναδεικνύει την υψηλή διατροφική αξία του ελαιολάδου και των προϊόντων του έρχεται το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουλίου, με ενημερωτικές και παιδαγωγικές δράσεις, χορό και τραγούδι.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων:

Σάββατο 14/07/2018, ώρα 20:00

Η γιορτή αρχίζει με παιδικό εργαστήρι κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, παρασκευή παραδοσιακού σαπουνιού από την Ν. Σμυρνιώτη του «Σαπουνωπολείου Μισυρλού» και θεατρικό δρώμενο σε σκηνοθεσία της Μαρίας Αργυροπούλου με τίτλο : «Και το όνομα αυτής Αθήναι». Η βραδιά ολοκληρώνεται με χορό και τραγούδι από το «Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου».

Κυριακή  15/07/2018, ώρα 20:00

Η βραδιά ξεκινά με τα παιδιά σε χαρούμενα παιχνίδια με άρωμα ελιάς και ακολουθεί εισήγηση από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με θέμα «Προκλήσεις και προοπτικές εξαγωγών ελαιολάδου». Ακολουθεί η παρουσίαση από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα Αναστασία Ευσταθίου με θέμα : «Ελαίας έργα δια χειρός Κώστα Νικολάου».

«Εδώ στα Όνειρα……», ώρα 22:00

Συναυλία με ελληνικές μελωδίες έντεχνης και λαϊκής μουσικής από το συγκρότημα «Πανδουρίς» του συνθέτη Νικήτα Βοστάνη.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος