Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
 

Οδηγός τουριστικής προβολής για… «Διαδρομές στο Ζαγόρι»

Αναρτήθηκε: 08.07.2018

Στην έκδοση νέου έντυπου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προχώρησε ο Δήμος Ζαγορίου, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας και μέριμνας για την τουριστική προβολή και την ενημέρωση των επισκεπτών της περιοχής.

Πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό, με τίτλο «Διαδρομές στο Ζαγόρι», ο οποίος περιέχει χάρτη με πολλές πληροφορίες σχετικά με το Ζαγόρι, την ιστορία  και τη γεωμορφολογία, στοιχεία για το Δήμο, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου και το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, τις περιοχές Natura 2000, τα βουνά και τα ποτάμια, την σπάνια χλωρίδα και πανίδα, τα πέτρινα γεφύρια, μοναστήρια, εκκλησίες, μουσεία  και αρχαιολογικούς χώρους, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις οδικές συνδέσεις, αλλά και τις πεζοπορικές διαδρομές.

Η έκδοση αυτή, στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα του  «Καλλικρατικού» Δήμου Ζαγορίου  με την προσθήκη, φυσικά, του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου.

Το συγκεκριμένο έντυπο με τον χάρτη και τις πληροφορίες που παρέχει θα «ταξιδέψει» το Ζαγόρι σε τουριστικές εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας και θα βοηθήσει τους πολυάριθμους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τον «τόπο πίσω απ΄ το βουνό».

 

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος