Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020
 

To 2o Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου στο Θεσπρωτικό

Αναρτήθηκε: 08.07.2018

Στις 21 και 22 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου στο Θεσπρωτικό, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ζηρού.

Η φετινή εκδήλωση θα έχει ως θεματικό άξονα το ψωμί και τα παράγωγα του αλευριού, ενώ θα αναδειχθούν και πάλι οι τοπικές παραδοσιακές γεύσεις.

Μία από τις καινοτομίες της θα είναι η διοργάνωση διαγωνισμού, όπου με τη συνδρομή των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα συσταθεί κριτική επιτροπή η οποία θ’ αξιολογήσει τις καλύτερες παραγωγές και παρουσιάσεις παρασκευασμάτων και θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες προσπάθειες, οι οποίες θα βραβευτούν.

Την εκδήλωση θ’ ανοίξει ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Θεσπρωτικού «Απόλλων», και θα ακολουθήσει η έκθεση και παρουσίαση των παρασκευασμάτων από τα μέλη των συλλόγων και φορέων της περιοχής, η παρουσίαση σκευασμάτων για το ψωμί και τα παράγωγα του αλευριού, ο διαγωνισμός και η παρουσίαση από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων κ.α.

Τη δεύτερη μέρα το κοινό θ’ απολαύσει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων της περιοχής και με τη συναυλία του γνωστού Ηπειρώτη τραγουδιστή Δημήτρη Υφαντή.

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος