Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020
 

Διυπουργική σύσκεψη για τη Μάνδρα στη Βουλή

Αναρτήθηκε: 29.06.2018

Στη Βουλή θα πραγματοποιηθεί η διυπουργική σύσκεψη για τη Μάνδρα, αντί για το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από την τηλεφωνική ειδοποίηση από άγνωστο στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι έχουν τοποθετηθεί δύο βόμβες στο υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του αγνώστου η πρώτη βόμβα επρόκειτο να εκραγεί στις 10:30 και η δεύτερη στις 12:00.

Η διυπουργική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή και συγκεκριμένα στην αίθουσα 227 στο 2ο όροφο στις 12 το μεσημέρι με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννη Καπάκη, των δημάρχων Ελευσίνας, Μάνδρας–Ειδυλλίας, Μεγαρέων και εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα εξεταστεί η πορεία υλοποίησης  του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού με επίκεντρο την περιοχή της Μάνδρας, σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις των πλημμυρικών  φαινομένων των τελευταίων ωρών

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος