Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
 

Εγκαίνια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Δήμου Καισαριανής

Αναρτήθηκε: 25.06.2018

Τα εγκαίνια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Καισαριανής, την Κυριακή 1η Ιουλίου, στις 10:30, στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη δασοπροστασία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, η φετινή παραχώρηση του κτιρίου του Δασοφυλακείου (πλησίον της Μονής), που ανακαινίστηκε και μετατράπηκε σε σύγχρονο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, «θα συμβάλλει καίρια στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά των μαθητών και της νεολαίας για τον σπουδαίο ρόλο και την ανάγκη της προστασίας του φυσικού μας πλούτου».

Ο δήμος προσθέτει ότι ο ορεινός όγκος του Υμηττού, με το αισθητικό δάσος της Καισαριανής, αποτελεί μία από τις λίγες νησίδες διατήρησης της αττικής φύσης, με πλούσια ιστορία και ανυπολόγιστη συμβολή στην ποιότητα ζωής των κατοίκων του λεκανοπεδίου.

«Η υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το Δήμο Καισαριανής» με βασικό «στήριγμα της προστασίας του δάσους και στην φετινή θερμοπυρική περίοδο, την 33ετή αδιάλειπτη λειτουργία και ανεκτίμητη προσφορά της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου (ΕΔΔΚ)» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

 

Ετικέτες:
 
 
Υλοποιημένο με το Ελεύθερο Λογισμικό, Wordpress. To σύνολο του περιεχομένου (εκτός από φωτογραφίες), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, ειναι διαθέσιμο με άδεια Creative Commons.

Όροι Χρήσης | Προστασία Δεδομένων
Newsletter
Eπικοινωνία

Τηλ: (+30) 213-2147500
Email: | Φόρμα Επικοινωνίας.. »
Διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 1ος όροφος